Virksomheden A/S Niels Larsen blev grundlagt i 1943 som landbrugsgrossistvirksomhed og er i årenes løb flere gange blevet udvidet, både hvad angår de fysiske rammer og hvad angår produktsortiment. Gennem de senere år har virksomheden ekspanderet stærkt indenfor produkter til have, park, anlægsvirksomhed og industri. I forbindelse med væksstrategien indenfor dette område blev der i 1998 foretaget opkøb af virksomheden Hastrac A/S ved Århus, som har stor erfaring indenfor import af plæneklippere, havetraktorer og lignende. Sidenhen er salgs- og logistik-aktiviteterne koncenteret i Ringsted, hvorfor Hastrac blev lukket ned i 2015.

Virksomheden baserer sig efterhånden i høj grad på egen import af forskellige produkter, men repræsenterer også som grossist en lang række danske produkter. A/S Niels Larsen er blandt andet en af de største reservedelsleverandører til Stiga produkter i Danmark. Og står også for distributionen af Castelgarden have/parkmaskiner i Danmark.

A/S Niels Larsen tilbyder i dag et bredt sortiment af maskiner, redskaber og reservedele til landbrug, skovbrug, have-park, anlægsvirksomhed og industri.

Med et lagerareal på over 8.000 m2, en stab af erfarne medarbejdere og et afsætningsnet af forhandlere dækkende hele Danmark er A/S Niels Larsen klar til at imødekomme markedets behov for et bredt udvalg af maskiner og reservedele.